Apartmani Tri O Topola

Apartmani se nalaze u samom centru Topole, u neposrednoj blizini Oplenca.  Za turiste koji žele da provedu odmor daleko od gradske gužve sa pogledom na Oplenac, Rudnik i Avalu, u potpunom miru i na čistom vazduhu, predstavljaju idealan izbor. Udaljeni 80 km od Beograda, na magistralnom putu Beograd-Mladenovac- Topola-G. Milanovac-Čačak-Užice, apartmani Tri O svojim udobnim  smeštajem savršeno odgovaraju za odmor sa porodicom.

APARTMANI

UDOBNOST I UŽIVANJE

Apartmani Tri O poseduju 4 apartmana za smeštaj 12 osoba. Svi apartmani su izuzetno komforni, površine od 35m2, imaju prostranu terasu sa koje se pruža zadivljujući pogled na Oplenac. U apartmanima su odvojeni ležajevi ili francuski ležaj, TWC, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, fen, kuhinjski deo za lične potrebe gosta, kao i besplatan i neograničen pristup internetu. Za potpuni odmor i opuštanje gostima su na raspolaganju bašta-terasa, dečija igraonica i kafe bar.

RECEPCIJA

INFORMACIJE I REZERVACIJE

Radno vreme recepcije apartmana je od 07 – 22h. Ljubazno osoblje će se potruditi da vam boravak bude prijatan i potpuno opušten da nećete poverovati da jedno malo mesto u srcu Šumadije može da vam pruži takav užitak i odmor.

FAKULTATIVNI IZLETI

ODMOR I ZABAVA

U okviru svoje ponude Apartmani Tri O imaju i turističku ponudu:  fakultativne obilaske Oplenca i spomenika kulture u Topoli, posetu  renomiranoj  vinariji “Aleksandrović” u Vinči, obilazak konjičkog kluba“Aranđelovac”. U letnjim mesecima gosti mogu uživati na obližnjim bazenima.  Sadržajnost odmora u ovim predelima doprinosi blizina spomenika izuzetne istorijske i umetničke vrednosti. Na Oplencu se nalazi istorijsko memorijalni kompleks koji obuhvata Crkvu svetog Đorđa, Mauzolej srpske kraljevske porodice Karađorđević, Kraljeve vinograde, Muzej Vinogradareva kuća, Kuću kralja Petra I, Kraljevu vilu, Kraljičinu vilu, Karađorđevu crkvu, spomenik Karađorđu. Upustite se u avanturu upoznavanja ovog kraja.

Apartmani Tri O - Dodatne usluge

Dentalni turizam

U sklopu naših usluga nudimo i uslugu dentalnog turizma.

Saznajte više